Laatste dag in Miami
Door: Elle
Blijf op de hoogte en volg Elle
27 November 2009 | Verenigde Staten, Miami Beach
Het zit er weer op.
Vandaag lekker een dagje aan het strand. Ik ben zelfs een beetje verbrand.Kan je voorstellen, verbrand!!!!!! In November.
Nou ja zal morgen wel weg zijn.
Het strand is hier echt heerlijk, niet druk ofzo. Schoon geen schelpen of beestjes, en heel rustig. Nou was het vandaag zo wie zo heeel rustig. Alles is ook gesloten, zelfs een kop koffie was moeilijk te krijgen.En echt alles was gesloten. je kon ook nergens heen, want zelfs de bussen gingen heel weinig.(Thanksgivingsday).
Vanmiddag gezellig met een knul zitten kletsen uit,Ja waar kwam hij nou ook al weer vandaan? Nou ja een dagje rijden van hier. Hij was gewoon even lekker op vakantie. Van oorsprong kwam hij uit Turkije.
Leuk om zo maar mensen te ontmoeten.Hij heet Romeo.. en een leuke knul......
En ja.. nu heb ik het meeste al weer ingepakt. En ach wat ik niet meer nodig heb heb ik aan het vrouwtje bij het strand gegeven.
Ook kwam net het kamermeisje waar ik al een paar keer gezellig mee heb staan kletsen. Ze kwam uit Uriguew Jeetje ik weet niet eens hoe je het schrijft.Ze woont hier al jaren is getrouwd en een kindje. Leuk zomaar die gesprekken. Nou die kwam dus even dag zeggen, omdat ze morgen vrij is. Leuk he!!!
Ja en dan neem ik morgenochtend de bus weer naar de luchthaven.
Het is niet anders, nou...... het is ook wel weer goed. Ik ben wel weer toe aan kou en vocht, lekker boerenkool met worst. Ennnnnnn een lekker glas wijn. Dat bocht hier is niet echt te drinken!!!En natuurlijk mijn eigen bedje... met mijn elektrike !!!deken.
Nou mensen morgenavond zal ik niet kunnen schrijven want dan vlieg ik ergens boven de oceaan.
En zaterdagochtend om 7.15 land ik weer op Schiphol.
Liefs Elle
27 November 2009 - 08:55
Angela:
Nou dan bof jij maar, het is hier nog steeds koud en nat, net waar je zo naar verlangt! Hoop dat je vlucht voorspoedig verloopt en dan zie ik je snel!