Het regent het regent...............
Door: Elle
Blijf op de hoogte en volg Elle
26 November 2009 | Verenigde Staten, Miami Beach
Hoe bestaat het ..... maar het giet enorm hier!!!! Vannacht werd ik wakker omdat ik dacht dat het heel hard regende. Maar ik ben weer verder gaan slapen met het idee, kan niet!!!!! Dit is Miami.
Nou mis dus..... Ik keek om een uurtje of 9.00 uit het raam.... en ja hoor hosen!!!! alles blank. Na wat eten en douchen even naar beneden. Daar werd mij verteld dat het beter was niet naar buiten te gaan.Horricaan...........mmm nou ja dan maar weer naar mijn kamer. Daar kwamen ze even later koffie brengen en je kon ook wat brood nemen als je wilde. Het ging ook steeds harder waaien en onweren. Nou ja ik zat droog, vroeg me alleen af waar dat oude dametje nu zou zijn, die altijd met haar karretje bij het strand zit!
Een dakloos mensje, heel zielig,zonder tanden. Ik heb haar al een paar keer een kop koffie gegeven, en een strip paracetamol.Maar volgens de mensen van het hotel wil ze toch echt zelf zo leven, want er is opvang genoeg.Ja of dat waar is? Weet ik natuurlijk niet.
Maar goed regen regen en nog meer regen!!!!
Dus maar uitgebreid in bad geweest, mijn haar gewassen, alle opladers opgeladen. En een stuk gelezen.
Toen zag ik heeee..... de zon komt. En echt in een mum van tijd was de straat droog, en scheen de zon weer.
Dus hup er op uit.
En ja in mijn haast om snel nog wat te gaan zien....... heb ik de verkeerde bus genomen!!!Ik wilde naar zuid en ja hoor ik ging naar noord!!!!! Echt ik weer. Nou ja dan maar bus in, bus uit en zo maar wat rond gekeken. Uit eindelijk ergens wat rond gelopen in een buurt die helemaal vol hing met kunst. Was wel leuk, maar niet bizonder.
Daarna naar Little Havana maar dat vond ik tegen vallen als je al in het echte Havana bent geweest.Meer dan cubaanse sigaren zag ik niet.De muziek op straat was wel erg gezellig. Meer een chinatown maar dan voor Cubanen. Spaans is hier trouwens meer de straat taal dan engels, De meeste mensen zijn ook cubanen.
Toen keek ik naar de lucht en dacht mmmmm tijd om terug te gaan.Ik voel wat aan mijn water!!! In de bus kijk ik mijn ogen hier uit want echt bijna iedereen zit te bellen, het is gewoon een zot gezicht iedereen kwebbelt door elkaar maar niet MET elkaar.
Stap ik uit de bus... staat er een dakloze man met zijn hand langs zijn gezicht NET te doen of hij belt....Ha ha.... Wie is hier nou gek.... hij of........
Maar net toen ik op de hoek was en mijn hotel in zicht kreeg voelde ik al weer spetters. En giet het weer vreselijk hard. Net op tijd dus!!!
Het zweedse stel van gisteravond was geen succes. Ze waren door beide ouders op vakantie gestuurd omdat het niet zo lekker liep tussen hun beide. Nou zeg..... dat zag ik, ze waren het werkelijk over niets eens.
Ik heb een uurtje geluisterd en de maatschaplijk werkster gespeelt en toen ben ik naar boven gegaan... jeetje nou ik moet nog zien of die in New York aan komen, samen dan!!!!
Nou mensen ik ga mijn eten opwarmen!!! Ja ja in mijn magnetron, toen ik vanmiddag die regen aan zag komen, heb ik maar wat te eten gekocht, dat krijg je dan in zo'n box mee. Dus ik ga kip met rijst en vruchtensaus eten!!!! ik hoop maar dat het te eten is!!!!
Liefs Elle
26 November 2009 - 11:14
Angela:
Hoi, hoi.....nou ik hoor het al, het weer is daar dus niet veel beter als hier! Regen...wind...koud...(lekker vooruitzicht voor als je terug komt deze kant op!) -
26 November 2009 - 12:02
Akemi Pun:
Hoi El,
Jij maakt echt van alles en nog wat mee in deze vakantie.
Met Emmely gaat het heel goed, ik spreek haar momenteel dagelijks, heel gezellig is ze.
Een goed nieuwtje, mijn suiker is van van 10 naar 6.7, ik kan bijna mijn geluk niet op.
Sigaretten kunnen goedkoper zijn op de luchthaven i.v.m. taxfree.
Wanneer kom je aan op schiphol en hoe laat, misschien kom ik naar je toe....afhankelijk van de tijd.
Liefs,
Akemi