Op de brommer!!
Door: Elle
Blijf op de hoogte en volg Elle
31 Mei 2014 | Cambodja, Preah Seihanouk
Het internet is hier werkelijk verschikkelijk, maar ik heb weer wat gevonden.
Gisteren echt een schiterende dag op de brommer.
Van alles en nog wat gezien.
De berg en stukje op geweest, wouwww op een zandpad met de brommer, maar wel leuk!
Heeerlijk langs het strand gereden, in een kolonne apen terecht gekomen! En nee.. niet weer over een staart gereden, ik kijk wel uit, ik ben er met een grote boog om heen gereden.
En wat zie je toch veel op zo'n dag, hoe de mensen hier leven, zo anders als wij. Eten dat is hier de hoofzaak, iedereen zie je de hele dag eten, Ze rijden met eten op de fiets op de bromfiets, op ieder randje stoep zit wel iemand te eten. Echt de hele dag door, er moet echt nul, nul carorieen in zitten, want de mensen zijn hier niet dik! Maar eten doen ze echt de hele dag door. Gelukkig hoeven ze niet zo hard te werken, dat zou ook niet kunnen want ze eten de hele dag! Uit welke hoek ook overal is eten! En de valt zo hij is! Dus eerst eten!
Verder is een veel gedane bezigheid hier.... bezemmen..... met een bezem met korte stok, lopen ze maar te vegen.Het is toaal nutteloos, maar ze bezemmen wat af hier! Het is hier zo stoffig dat veel mensen zo'n monddoekje dragen!
Ik vond het voor mezelf niet nodig ,ik woon tenslotte al mijn hele leven onder de rook van Schiphol!
Ik ben heerlijk Krab wezen eten, ( ik had s'midags al wezen kijken hoe ze gevangen werden. de vrouwen lopen dan gewoon het water in het is niet diep. En kijken wat er in de kooien zit en halen dat evt uit!)lekker hoor, maar het blijft een gepruts om er wat uit te krijgen, en die poten zijn nog scherp ook! Dus ben ik de krab te lijf gegaan met mijn vork. En dat lukte. Of het er nou zo charmant uit zag, is een ander verhaal! maar het lukte wel.
Daarna heb ik de zon schitterend onder zien gaan, wouwww dat was echt mooi.
Ik heb een hele tank leeg gereden.
Nu ben ik nog even naar het strand gereden, omdat hier internet is.
Straks alles weer inpakken en gaan dan maar weer.
Op naar huis, zeg maar!!!!(ook weer fijn hoor!)
Nu zet ik snel de foto's erop. en ga terug want ze komen zo de brommer halen!
Liefs Elle
31 Mei 2014 - 15:09
Karin:
Opzij opzij opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, want ik heb ongelooflijke haast.... Maarrrrr, wat leuk dat je de foto's er nog op hebt kunnen zetten, schit-te-rend zijn ze!!! Hoop dat je nog op tijd was met je brommertje. Geniet van je (hopelijk) langzame terugreis!
02 Juni 2014 - 21:27
Claudia:
wouw wat een mooie foto's... ik snap dat de tank leegwas... had je nog extra benzine meegehad
in je fietstas o nee brommertas?