Oude stenen dag!!!!!!
Door: Elle
Blijf op de hoogte en volg Elle
14 Oktober 2013 | Indonesië, Malang
Lieve Allemaal
Toen ik net aan Emmely vroeg wat de titel vandaag van de site moest zijn zij ze "oude stenendag ofzo!" Dus vroeg ik vond je het wel leuk dan? Ja... je heb leuk verteld over die koningen uit 1200!!! En ik zat heerlijk in die auto!
Nou dat was dan duidelijk, ze vond al die mooie ruines maar oude stenen!
Nou daar zit je dan als moeder, die je kind ook nog iets cultureels mee wil geven!
Maar goed om 10.00 reed onze auto voor en zijn we richting Candi Jago gereden, een mooie ruïne! Jammer genoeg zijn al die oude ruines niet echt gerestaureert!
Ik vindt dat heel bijzonder sta ik daar geleunt tegen een steen uit 1200!
De afbeeldingen zijn nog slecht te zien en de meeste hebben geen hooft meer.Lijkt een beetje beeldenstorm idee, alles zonder hooft!
Onderweg moest ik erg lachen. De chauffeur deed erg zijn best het ons naar de zin te maken als hij maar dacht dat ik een foto wilde maken, omdat ik het raampje even open deed, dan stopte hij!i Maar ik heb Emmely geleert, als je in de auto windjes moet laten, moet je even het raampje open doen!
Dus plots deed Emmely die voorin zat het raampje even op een kiertje, waardoor de chauffeur dacht he... die wil een foto maken en dus stopte!
Maar Emmely maakte geen foto dus reden we weer verder, heel even later.... daar ging het raampje weer, en ja hoor de chauffeur remde al weer....... en Emmely nee nee!!! hoeft niet!!!Mam... leg het even uit!!!!
Ja daaaaag................ En zo reden weer weer verder!!! haha Daarna gelukkig geen windjes meer, maar wat de chauffeur dacht!!!!!????
Daarna kwam Candi Kidal leek veel op de vorige maar toch net weet even anders. Toen ik vroeg of Emmely wat foto's van mij wilde maken als ik boven was. Was dat prima. Maar toen ik boven was.... zag ik dat Emmely heerlijk foto's van zichzelf zat te maken!!!
En foto's maakte van de mooie bloemen voor haar broer.
Mmmmmm.... daar stond ik dan!!!!
Daarna nog een chinese tempel erg klein maar wel even leuk!
Toen naar een super supermarkt, om ja... het duurt niet lang meer, wat koopjes in te slaan, van dingen die in Nederland erg duur zijn en hier heel goedkoop!
En zo vertrokken we weer bepakt en bezakt, naar onze chauffeur die netjes stond te wachten.
Nog even naar een andere tempel, en toen had Emmely er genoeg van!
Onderweg komen we overal geitjes tegen in voortuintjes op pleintjes, ik dacht er al zo het mijnen van!
En ja hoor, die zijn voor het moslim feest morgen!
Toen ik Jeanne vertelde dat we morgen naar Bakti luhr wilde gaan om dag te zeggen, zei ze... ga niet te vroeg in de morgen, morgen worden al die geiten geslacht! In voortuinen en op pleintjes!!!!
Nou dat is wel fijn om te weten, ik hoor Emmely al vol afgrijzing reageren als ze hier getuigen van zou zijn!
Dus slapen wij UIT!
Nou ja... of dat lukt, vamwege het feest "zingt "de moskee de hele nacht!!!En we hebben er een stuk of 3 in de buurt, die niet echt aan cano zingen doen!! Meer wie kan het hards......
Dus dat wordt oordoppen!
Zo... ik ga de drakenfruit vrucht maar eens opereren!!
Heb ik wel zin in.
Ennn.... Brenda je hoeft boer zoekt vrouw niet op te nemen hoor!!!!
Ik hoor vast wel van jou als ik thuis ben hoe FANTASTICH het was !!!!
Liefs Emmely en Elle
14 Oktober 2013 - 16:46
Claudia:
hihi wij zouden zeggen zet de hele schuifpui maar open na een windje!
ja dat zijn de leuke dingen die je nooit meer vergeet.
maar wat een enorme caktussen...hoe schrijf je dat?
en ja stapels ouwe stenen ik zie ze....
welterust en zeker uitslapen!!!!!!!!!!!!!xx