Vitamine Z dag!!!!
Door: Elle
Blijf op de hoogte en volg Elle
17 Januari 2015 | Curaçao, Curaçao
Ja.... wat hebben we vandaag gedaan?
Nou.. eigenlijk niet veel!
Lekker in de zon gelegen, boekje gelezen, even in ruststand eigenlijk!
Laten we maar zeggen, dat we vandaag veel vitamine Z op hebben gedaan.
Heerlijk in het zonnetje, windje erbij, en we worden zo bruin als chocola!
Toen we het zat werden, zijn we een stukje gaan tuffen, en ja... zoveel mac Donalds hier, dat jullie je vast wel voor kunnen stellen, dat dat toch wel even moest!
Nog wat gewinkeld maar ja.. met de portemonnee op slot, hadden we dat ook snel gezien!
Dus badpak weer aan en lekker zwemmen!
En echt zelfs zo'n dag vliegt voorbij!
Maar voor Emmely wel even goed!
Op ons gemak gegeten, en weer even zwemmen. En nu is het alweer bijna half 9.
Als het mee zit, gaat ze morgen met dolfijnen zwemmen. Ze weet het zelf nog niet , dat scheelt weer stress. En reserveren is heel moeilijk, omdat ik niet weet, wat wel en niet kan. Er staat nm overal dat je flippers aan moet en die krijg je Emmely echt niet aan! maar er staat ook overal op de site als je speciale behoefte hebt kan je dat bespreken!
Dus we gaan er maar gewoon heen!
Dit was ondanks dat we weinig hebben gedaan een heerlijke echte vakantiedag! maar voor jullie weinig om te lezen!
Ach,,, dat mag ook wel eens!
Fijne dag allemaal en tot morgen!
Liefs Emmely en Elle
17 Januari 2015 - 09:58
Gerlinde:
Heerlijk zo een dag. Vandaag even visualiseren dat ik in Curacao ben. Hahaha
Nog veel Vitamine P (plezier) en Z. -
17 Januari 2015 - 16:29
Claudia:
ha nou genoeg gelezen hoor... hoe korter je verslag hoe meer tijd voor idd de vit. z...en p....en het is de bedoeling dat je ook nog uitgerust thuiskomt! xx -
18 Januari 2015 - 00:20
Karin:
Lekker hoor zo'n relaxdag en ook leuk om te lezen! Indrukwekkende foto's van de schepen en natuurlijk van Emmely die straalt. Morgen weer veel plezier met wat jullie wel of juist niet gaan doen!